{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Goedkope verre reizen – ideaal voor de avonturier met een low budget

Sri-lanka-sigirya-people-sitting-on-rock

Ontdek welke betaalbare reis bij jou past

Ben je op zoek naar een avontuurlijke, maar goedkope rondreis? Dan hebben wij verschillende soorten rondreizen voor jou! Met voordelige rondreizen naar bestemmingen zoals Marokko, Nepal en India ontdek je indrukwekkende natuur, cultuur en paradijselijke stranden zonder je budget te overschrijden.

Marokko - Begeef je in een andere wereld in slechts een paar uur vliegen

Marokko is een uitstekende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur zonder hun budget te overschrijden. Met zijn levendige markten, adembenemende landschappen en rijke cultuur biedt Marokko een onvergetelijke ervaring die vriendelijk is voor de portemonnee. Het land staat bekend om zijn betaalbare accommodaties en heerlijke lokale gerechten die je voor een fractie van de prijs kunt halen bij straatkraampjes en traditionele eetgelegenheden. Binnenlands vervoer is daarbij ook budgetvriendelijk, met goedkope bus- en treinreizen die je naar prachtige locaties in het land brengen. Of je nu een avontuurlijke trektocht wilt maken of de lokale cultuur wilt opsnuiven, Marokko biedt veel waar voor je geld.

Onze suggestie: Moroccan Desert Adventure

Deze 7-daagse reis start in Marrakech en neemt je mee op een onvergetelijke reis door de adembenemende rivierkloven en uitgestrekte woestijnlandschappen, waar je op kameeltochten door de Sahara rijdt. Je ontdekt traditionele Berberdorpen, proeft heerlijke lokale gerechten en geniet van de betoverende sterrenhemel boven de Sahara. Het fijne aan deze reis is dat de accommodaties en het vervoer zijn inbegrepen in de prijs. Met een focus op avontuur en een scherp oog voor de kosten, biedt deze reis een geweldige kans om de magie van Marokko te ervaren zonder je budget te overschrijden. Beleef een avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

 

India - een culture rondreis

Als je het iets verder van huis wil zoeken, heb je ooit aan India gedacht? India is een geweldige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een voordelige rondreis. Het land biedt een enorme diversiteit aan cultuur, geschiedenis en natuur voor elk budget. Of je nu de levendige steden zoals Delhi en Mumbai wilt ontdekken, de beroemde Taj Mahal wilt bezoeken, of gewoon wilt ontspannen op de stranden van Goa, India heeft het allemaal. Als je zo min mogelijk geld aan een slaapplek en aan eten wil uitgeven, dan zit je ook goed in India! Accommodaties zijn vaak goedkoop en variëren van eenvoudige guesthouses tot budgethotels. Ook eten is er betaalbaar – heerlijke lokale gerechten zoals curry's of streetfood vind je voor slechts een paar euro. Daarnaast is het openbaar vervoer in India, zoals de trein en bus, heel voordelig, waardoor je gemakkelijk en goedkoop door het land kunt reizen. Kortom, India biedt veel avontuur en ervaring voor reizigers die slim met hun budget omgaan.

Onze suggestie: Rajasthan - Laneways & local villages

Klinkt India als een land dat jij wil gaan bezoeken? Een groepsreis is een makkelijke en voordelige manier om rond te reizen. Tijdens de deze groepsreis zul je enkele van de indrukwekkende koninkrijken, steden en dorpjes van India verkennen. In 15 dagen kom je langs een hoop highlights. Denk hierbij aan Delhi, waar je gezellige marktjes kan ontdekken in de levendige hoofdstad en Agra, waar je de Taj Mahal  en het Agra Fort bezoekt. Bij deze rondreis zit je accommodatie inbegrepen, evenals vervoer in een privé voertuig. Maak herinneringen met een leuke groep mensen waar je nog lang aan terug zal denken!

 

Sri Lanka – Het backpackersparadijs in Zuidelijk Azië

Sri Lanka is een ideale bestemming voor budgetreizigers die op zoek zijn naar avontuur en cultuur. Met zijn betaalbare accommodaties, heerlijk lokaal eten en goedkope vervoersmogelijkheden, kun je met een klein budget veel zien en doen. Van het verkennen van oude tempels en koloniale steden tot het wandelen door weelderige theeplantages en relaxen op tropische stranden, Sri Lanka biedt volop variatie. Bovendien zijn er tal van betaalbare tours die je in korte tijd langs de belangrijkste bezienswaardigheden brengen, waardoor je waar voor je geld krijgt.

Onze suggestie: Spice Gardens & Seasides

Met de groepsreis Sri Lanka Spice Gardens & Seasides, ontdek je in 12 dagen al het centrale en zuidelijke deel van Sri Lanka. Tijdens deze budget reis zul je langs prachtige ruïnes en theeplantages komen. Je eindigt in het plaatste Hikkaduwa, waarbij je de tijd krijgt om te relaxen op het mooie stranden.

 

Amerika - voordelig roadtrippen, ook als jonge bestuurder

Reizen naar Amerika kan verrassend budgetvriendelijk zijn, vooral als je een roadtrip plant. Het land is perfect om met de auto te verkennen, waarbij je langs prachtige landschappen, nationale parken en iconische steden komt. Met een huurauto heb je volledige vrijheid om je eigen route te bepalen en verborgen parels te ontdekken zonder afhankelijk te zijn van dure binnenlandse vluchten of hotels. Wist je dat wij bij KILROY voordelige tarieven voor jonge bestuurders aanbieden? Kies tijdens je roadtrip voor goedkope overnachtingen in motels, campings of nationale parken en geniet van een onvergetelijk avontuur zonder je budget te overschrijden. Amerika biedt de ultieme roadtripervaring!

Onze suggestie: roadtrip Florida

Wil je een andere gedeelte van Amerika ontdekken dat de west-kust? Ga roadtrippen in Florida! Begin je avontuur in Florida met een paar dagen in Miami en ga verder naar Key West. Rijd langs de westkust van het schiereiland. Stop onderweg in zowel kleine als grote steden, voordat je na een paar weken weer in Miami eindigt. We hebben een auto toegevoegd aan deze roadtrip reis, maar je kunt deze ook verruilen voor een camper, de keuze is aan jou! Liever naar een andere staat? Bekijk al onze roadtrips in Amerika.

Nepal - Back to basic in de bergen

Nepal is een geweldige bestemming voor reizigers met een klein budget die op zoek zijn naar avontuur. Dit prachtige land biedt een unieke mix van indrukwekkende berglandschappen, boeddhistische cultuur en historische steden, zonder dat je veel hoeft uit te geven. Of je nu door de straten van Kathmandu slentert, de tempels van Bhaktapur verkent of de Himalaya intrekt voor een meerdaagse trektocht, Nepal heeft voor elk type reiziger iets te bieden. Accommodaties en eten zijn ook goed betaalbaar

Onze suggestie: Nepal mountains & temples

We hebben de perfecte verre reis naar Nepal voor je uitgezocht. In 10 dagen ontdek je de hoogtepunten van Nepal. Je verkent de prachtige Himalaya, bezoekt iconische tempels zoals de Swayambhunath Stupa en hebt de kans om lokale cultuur te ervaren. Het is een betaalbare manier om het beste van Nepal te ontdekken, met een focus op natuur, cultuur en groepsdynamiek, waardoor je als solo reiziger toch een sociaal low budget avontuur hebt.

 

Wil jij ook een verre reis maken met een kleiner budget?

Of je nu kiest voor een georganiseerde rondreis of een individuele rondreis, wij denken graag met je mee om voordelige rondreizen voor jou samen te stellen! Bovendien hoef je je niet te limiteren tot bovenstaande bestemmingen. Is jouw droom om een rondreis door Nieuw-Zeeland te maken? Of te snorkelen in het blauwe water van de Malediven! Er zijn meerdere manieren om jouw rondreis voordelig te maken.

 

Neem contact met ons op

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?