{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Roadtrippen door West-Amerika met Duncan en Stijn

california-las-vegas-cover

Roadtrippen door West-Amerika met Duncan en Stijn

Stel je voor: een roadtrip door Amerika met de vrijheid van een camper en je reisbuddy aan je zijde. Klinkt als een droom, toch? Voor Duncan Tromp en Stijn de Vries wordt die droom werkelijkheid! Deze twee avonturiers stappen in een kleurrijke camper en trekken van de zonnige stranden van Los Angeles tot de neonlichten van Las Vegas. Onderweg delen ze al hun avonturen met jullie! Op deze pagina vind je hun route en ontdek hoe jij zelf ook zo’n epische camperreis kunt maken met KILROY. Klaar om het avontuur te beginnen? Let’s hit the road! 🚐✨
valley-of-fire-nevada-usa-sidebar
Alles over roadtrippen in Amerika
De Verenigde Staten zijn de ultieme roadtrip bestemming. Kilometers aan lege wegen, iconische bezienswaardigheden en nationale parken in overvloed: wij zijn er absoluut zeker van dat u zich niet zult vervelen. Op elke roadtrip (niet alleen in de VS) moet je veel stops maken. Het helpt bij het rijden van lange afstanden, maar we weten ook gewoon dat je route onderweg gegarandeerd prachtig is en dat je veel foto's zal maken. Roadtrip herinneringen voor later!
Onze beste tips voor jouw roadtrip

De route

KNL Influencer Colab

Duncan en Stijn zijn niet zomaar aan het roadtrippen, ze gaan voor de ultieme Amerikaanse ervaring! 🚐🇺🇸 Hier is de route die ze van plan zijn om te gaan maken. Wellicht maken ze een kleine detour, want dat is de flexibiliteit van een camper! Wil jij inspiratie op doen voor je eigen reis? Dan wil je deze route misschien wel kopiëren: 

Startpunt: Los Angeles
Het avontuur begint in LA, waar de palmbomen hoger zijn dan je ambitie om beroemd te worden. Hier tanken ze wat zon, Hollywood-vibes en misschien een taco of vijf.

Santa Monica
Even chillen op de pier en een ritje op het reuzenrad maken. Stijn denkt waarschijnlijk dat hij in een film zit, terwijl Duncan gewoon zijn beste strand-selfie probeert te maken.

Joshua Tree National Park
De plek waar de cactussen net zo cool zijn als de foto's die je er kunt maken. Hier komt het echte avontuur tot leven: eindeloze woestijnlandschappen, bizarre rotsformaties en héél veel ‘wow’-momenten.

Grand Canyon National Park
Oh ja, de Grand Canyon! Het uitzicht is zo indrukwekkend dat zelfs Duncan en Stijn even stil zullen zijn (voor zolang dat duurt). Perfect om je mond open te laten vallen van verbazing—en van alle snacks die je hier wilt eten.

Horseshoe Bend
Een plek die eruitziet alsof de natuur besloot om gewoon even extra te pronken. Hier maak je die ene foto waar iedereen later jaloers op zal zijn. En ja, waarschijnlijk gaat er ook iemand een grap maken over een hoefijzer.

Bryce Canyon National Park
Een sprookjesachtige plek met z'n oranje rotsen die lijken op een natuurversie van Legoland. Ideaal voor een hike, of gewoon om te doen alsof je een buitenaards landschap hebt ontdekt.

Zion National Park
Een plek waar je je net een echte ontdekkingsreiziger voelt, tussen al die imposante rotsen en valleien. Je hebt hier al snel het gevoel dat je in een National Geographic-documentaire zit. #ExplorerGoals

Finish: Las Vegas
En natuurlijk eindigt de route in Las Vegas, de stad waar alles kan en niets moet. Hier gooien ze het roer nog even om voor een feestelijke afsluiting. Wat in Vegas gebeurt... belandt vast in hun Instagram Stories. 😉

Deze route is de perfecte mix van natuur, avontuur, en een flinke dosis gekkigheid. En laten we eerlijk zijn, als Duncan en Stijn het kunnen, kun jij het ook!

Plan jouw roadtrip

De camper

IMG 7707

Een camper geeft je het gevoel van ultieme vrijheid wanneer je door Amerika reist. Alle benodigdheden heb je bij je en je hoeft geen zorgen te maken over het vinden van lokaal vervoer en accommodatie. 

Wil je net als Duncan en Stijn in zo'n kleurrijke camper door Amerika cruisen? Deze campers zijn niet alleen super praktisch, maar ook echte blikvangers op de weg. Bedekt met coole, unieke designs, maak je van elke parkeerplaats je eigen kunstexpositie. En het beste is: deze campers zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt, van een comfortabel bed tot een kleine keuken om je eigen 'roadtrip-gourmet' maaltijden te maken.

Bekijk onze campers 

Hoe boek jij jouw eigen roadtrip met KILROY?

Klaar om zelf het avontuur aan te gaan en Amerika te ontdekken in je eigen camper? Het boeken van jouw roadtrip met KILROY is super simpel! Volg deze stappen en voor je het weet, ben jij onderweg naar je eigen onvergetelijke reis:

  1. Check onze bestemmingen en routes: We hebben een breed scala aan roadtriproutes die door de mooiste plekken van Amerika leiden. Van de ruige nationale parken tot iconische steden, er is voor elk wat wils.

  2. Kies je camper of huurauto: We helpen je bij het vinden van de perfecte camper die bij jouw reisstijl en budget past. Of je nu solo gaat, met vrienden of met een groep, we hebben opties voor elke type reiziger. Wist je trouwens dat wij bij KILROY ook voordelige autohuur tarieven aanbieden voor bestuurders onder de 25 jaar? 

  3. Plan je reisdata: Geef je gewenste reisperiode door, zodat we kunnen kijken naar beschikbaarheid en de beste deals voor jouw roadtrip.

  4. Neem contact op met onze reisspecialisten: Zodra je een beeld hebt van wanneer je weg wilt en wat je ongeveer wilt doen, kun je contact opnemen met onze reisspecialisten. Weet je nog niet zo goed wat je wilt doen? Geen probleem, wij bespreken graag de verschillende opties voor je! 

  5. Laat ons de rest regelen: Wij zorgen voor alle details, van het ophalen van de camper tot tips voor onderweg en back-up support als je die nodig hebt. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met genieten van je avontuur!

Klaar om te gaan? Klik hier om jouw roadtrip door Amerika te boeken en ervaar het land op een manier die je nooit meer zult vergeten!

Mail ons met jouw reisplannen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?